答案及解析:
1. 文章主題分析:Crystal Ear
One day a friend asked my wife Jill if I wanted a hearing aid.“He certainly does.”replied Jill.After hearing about a remarkable new product, Jill finally got up the nerve to ask me if l’d ever thought about getting a hearing aid.“No way,”I said.“It would make me look 20 years older.” “No, no, ”she replied.“This is entirely different.It’s Crystal Ear!”來(lái)源:考試大
Jill was right.Crystal Ear is different—not the old-styled body worn or over-the-ear-aid, but all advanced personal sound system so small that it’s like contacts(隱形眼鏡)for your ears.And Crystal Ear is super-sensitive and powerful.too.You will hear sounds your ears have been missing for years.Crystal Ear will make speech louder, and the sound is pure add natural.來(lái)源:考試大
I couldn’t believe how tiny it is.It is smaller than the tip of my little finger and it’s almost invisible When worm.There are no wires, no behind—the-ear device.Put it in your ear and its ready—to-wear mold(形狀)fits comfortably.Since it’s not too loud or too tight,you may even forget that you’re wearing it! Use it at work or at play.And if your hearing problem is worse in certain situations,use Crystal Ear only when you need it.
Hearing loss,which Occurs typically prior to teenage years,progresses throughout one’s lifetime.A1though hearing loss is now the world’s number one health problem,nearly 90 percent of people suffering hearing 10SS choose to leave the problem untreated.For many millions, treating hearing loss in a conventional way can involve numerous office visits,expensive testing and adjustments to fit your ear.Thanks to Crystal Ear,the“sound solution”is now convenient.Almost 90 percent of people with mild hearing loss,and millions more with just a little‘hearing drop-off(下降),can be dramatically helped with Crystal Ear.Moreover, its superior design is energy-efficient,so batteries can last months.Crystal Ear is now available to help these people treat their hearing loss with a small hearing amplifier(放大器).來(lái)源:考試大
由上面劃線句子的含義可以判斷文章將講述幫助人們改進(jìn)聽(tīng)力狀況的“水晶耳”,講講述其種種突出的特性。
2. 直接解題:來(lái)源:考試大
1 Initially the writer did not want to buy a hearing aid because
A it would make him look old.
B it would make him nervous.
C it was too expensive.來(lái)源:考試大
D it was old-styled.
A.分析:細(xì)節(jié)題。借助題干問(wèn)及的核心內(nèi)容—“作者最初不想購(gòu)買助聽(tīng)器”,在文章中進(jìn)行答案的查找,這樣發(fā)現(xiàn)答案相關(guān)句:
One day a friend asked my.wife Jill if I Wanted a hearing aid.“He certainly does.”replied Jill.After hearing about a remarkable new product.Jill finally got up the nerve to ask me if l’d ever thought about getting a hearing aid.“No way,”I said.“It would make me look 20 years older.(該句內(nèi)容直接揭示答案—怕戴上助聽(tīng)器后看上去顯老)” “No, no, ”she replied.“This is entirely different.It’s Crystal Ear!”
考點(diǎn):考察代詞(it)的指代內(nèi)容.來(lái)源:考試大
2. Which of the following is NOT true of Crystal Ear?
A It is highly sensitive.
B It is powerful.來(lái)源:考試大
C It is invisible.
D It is wireless.
C. 分析:借助常識(shí)猜測(cè)C可能不正確。注意到被選項(xiàng)中出現(xiàn)的都是形容詞的結(jié)構(gòu),關(guān)注它們?cè)谖恼轮械某霈F(xiàn),這樣發(fā)現(xiàn)答案相關(guān)句:
Jill was right.Crystal Ear is different—not the old-styled body worn or over-the-ear-aid, but all advanced personal sound system so small that it’s like contacts(隱形眼鏡)for your ears.And Crystal Ear is super-sensitive and powerful.too.You will hear sounds your ears have been missing for years.Crystal Ear will make speech louder, and the sound is pure add natural.
I couldn’t believe how tiny it is.It is smaller than the tip of my little finger and it’s almost invisible When worn.(almost invisible =/= invisible,所以判斷C不正確)There are no wires, no behind—the-ear device.
考點(diǎn):考察細(xì)節(jié)的查找和確認(rèn),考察代詞的指代內(nèi)容。來(lái)源:考試大
提示:忽略題干中出現(xiàn)的修飾詞和文章中出現(xiàn)的修飾詞往往是造成解題的錯(cuò)誤選項(xiàng)的出現(xiàn)
1. 文章主題分析:Crystal Ear
One day a friend asked my wife Jill if I wanted a hearing aid.“He certainly does.”replied Jill.After hearing about a remarkable new product, Jill finally got up the nerve to ask me if l’d ever thought about getting a hearing aid.“No way,”I said.“It would make me look 20 years older.” “No, no, ”she replied.“This is entirely different.It’s Crystal Ear!”來(lái)源:考試大
Jill was right.Crystal Ear is different—not the old-styled body worn or over-the-ear-aid, but all advanced personal sound system so small that it’s like contacts(隱形眼鏡)for your ears.And Crystal Ear is super-sensitive and powerful.too.You will hear sounds your ears have been missing for years.Crystal Ear will make speech louder, and the sound is pure add natural.來(lái)源:考試大
I couldn’t believe how tiny it is.It is smaller than the tip of my little finger and it’s almost invisible When worm.There are no wires, no behind—the-ear device.Put it in your ear and its ready—to-wear mold(形狀)fits comfortably.Since it’s not too loud or too tight,you may even forget that you’re wearing it! Use it at work or at play.And if your hearing problem is worse in certain situations,use Crystal Ear only when you need it.
Hearing loss,which Occurs typically prior to teenage years,progresses throughout one’s lifetime.A1though hearing loss is now the world’s number one health problem,nearly 90 percent of people suffering hearing 10SS choose to leave the problem untreated.For many millions, treating hearing loss in a conventional way can involve numerous office visits,expensive testing and adjustments to fit your ear.Thanks to Crystal Ear,the“sound solution”is now convenient.Almost 90 percent of people with mild hearing loss,and millions more with just a little‘hearing drop-off(下降),can be dramatically helped with Crystal Ear.Moreover, its superior design is energy-efficient,so batteries can last months.Crystal Ear is now available to help these people treat their hearing loss with a small hearing amplifier(放大器).來(lái)源:考試大
由上面劃線句子的含義可以判斷文章將講述幫助人們改進(jìn)聽(tīng)力狀況的“水晶耳”,講講述其種種突出的特性。
2. 直接解題:來(lái)源:考試大
1 Initially the writer did not want to buy a hearing aid because
A it would make him look old.
B it would make him nervous.
C it was too expensive.來(lái)源:考試大
D it was old-styled.
A.分析:細(xì)節(jié)題。借助題干問(wèn)及的核心內(nèi)容—“作者最初不想購(gòu)買助聽(tīng)器”,在文章中進(jìn)行答案的查找,這樣發(fā)現(xiàn)答案相關(guān)句:
One day a friend asked my.wife Jill if I Wanted a hearing aid.“He certainly does.”replied Jill.After hearing about a remarkable new product.Jill finally got up the nerve to ask me if l’d ever thought about getting a hearing aid.“No way,”I said.“It would make me look 20 years older.(該句內(nèi)容直接揭示答案—怕戴上助聽(tīng)器后看上去顯老)” “No, no, ”she replied.“This is entirely different.It’s Crystal Ear!”
考點(diǎn):考察代詞(it)的指代內(nèi)容.來(lái)源:考試大
2. Which of the following is NOT true of Crystal Ear?
A It is highly sensitive.
B It is powerful.來(lái)源:考試大
C It is invisible.
D It is wireless.
C. 分析:借助常識(shí)猜測(cè)C可能不正確。注意到被選項(xiàng)中出現(xiàn)的都是形容詞的結(jié)構(gòu),關(guān)注它們?cè)谖恼轮械某霈F(xiàn),這樣發(fā)現(xiàn)答案相關(guān)句:
Jill was right.Crystal Ear is different—not the old-styled body worn or over-the-ear-aid, but all advanced personal sound system so small that it’s like contacts(隱形眼鏡)for your ears.And Crystal Ear is super-sensitive and powerful.too.You will hear sounds your ears have been missing for years.Crystal Ear will make speech louder, and the sound is pure add natural.
I couldn’t believe how tiny it is.It is smaller than the tip of my little finger and it’s almost invisible When worn.(almost invisible =/= invisible,所以判斷C不正確)There are no wires, no behind—the-ear device.
考點(diǎn):考察細(xì)節(jié)的查找和確認(rèn),考察代詞的指代內(nèi)容。來(lái)源:考試大
提示:忽略題干中出現(xiàn)的修飾詞和文章中出現(xiàn)的修飾詞往往是造成解題的錯(cuò)誤選項(xiàng)的出現(xiàn)

