所有的成功都來自于行動(dòng),只有付諸行動(dòng),才能一步步走向成功。所以想要考證書的親們,快去了解一下吧,以下為“2019年下半年全國英語等級考試模擬試題2”,歡迎閱讀參考!更多相關(guān)訊息請關(guān)注!

閱讀模擬題:
Top National Health Service(NHS)nurses will be able to earn$40,000 a year without leavingfrontline patient care in a modification to salary structures.New“supernurse”grades will be created to enable the best staff to increasetheir salaries without having to move into management desk jobs Currently the most senior NHS nurses can earn a maximum$28,000 a year unless they arewilling to withdraw from the frontline and become administrators.Hundredsof experienced and highly-qualified nurses are lost to patient care every yearbecause of this oddity·
While only a few thousand of Britain’s 332,000 NHS nurses will qualify for the$40,000·plussalary,fast.trackpromotion schemes and a simpler grading system will increase the pay of many more.The government announced that a new simplifiedcareer structure would see just four gradesreplacing the existing six.Nurses will begin their careers as healthcare assistants before moving up to registered practitioner grade,followed by senior registered practitioner and ultimately consultant practitionerand a$40,000salary.
“Nurses are rising to thechallenge of modernisation,”said a government official“These proposals will help them improve their professional role further andprovide a better service to Patients·We do not think mat in order to be paid more,nurses should have to move intomanagement·Nurses working at the sharpend of patient care should have a career structure which n0 longer penalises them for wanting to stay there.”
The NursingStrategy will include proposals to allowmore flexible training courses and Improve opportunities for qualified nurses who have left theprofession to return in part-time roles·The Royal College of Nursing welcomed the reforms.The top salary level falls into line with figures it hadpresented to ministers.
1、The newsystem will mostly benefit those who__________·
A.moveinto management
B.workon a part time basis
C.haveretired from the nursing job
D.have reached the top of the system
參考答案:D
參考解析:細(xì)節(jié)題。從文章第一段第二句話“enable the best staffto increase their salaries”得知,受益大的是級別高的護(hù)士。故選D。
2、Hundreds of experienced nurses are lost to patientcare every year because they__________·
A.dislikethe nursing job
B.aredissatisfied with their pay
C.arereplaced by“super nurses”
D.lackfurther training for the profession
參考答案:B
參考解析:細(xì)節(jié)題。從文章第一段第四句話“Hundreds of experienced and highly—qualifiednurses are lost to thepatient care each year because of this oddity”得知,保健護(hù)理人員是不滿足之前的低薪水,所以離開了護(hù)理第一線。故選B。
3、The newcareer structure is different from the existing one in its__________.
A.qualityof nurses’services
B.possibilityof a job transfer
C.opportunitiesfor promotion
D.simplicityof nurses’grades
參考答案:D
參考解析:細(xì)節(jié)題。從文章第二段第二句話“The government announced that anew simplified career structure would see just four grades replacingthe existing six.”得知,新規(guī)定的特點(diǎn)是簡化了護(hù)士的等級,由六級減為四級。故選D。
4、TheNursing Strategy will be adopted in order to__________.
A.providemore consultation to practitioners
B.encourageexperienced nurses to work part time
C.enablethe most experienced nurses to be paid more
D.promotethe most experienced nurses to management
參考答案:C
參考解析:推理題。由文中得知,新規(guī)定的目的就是增加護(hù)士的收入,故選C。
5、The RoyalCollege of Nursing __________.
A.proposedsimilar top salary for nurses
B.raisedthe management issue to ministers
C.suggesteda four-grade system for nurses
D.putforward the Nursing Strategy to ministers
參考答案:A
參考解析:細(xì)節(jié)題。從文章第四段第三句話“The top salary level falls into tine with figures it had presented to the ministers.”得知,皇家護(hù)理學(xué)院為護(hù)士提出的高工資與已提交給政府的數(shù)據(jù)保持一致。選項(xiàng)A是指為護(hù)士提供類似的高工資。故選A。
參考譯文:
在修正的薪金結(jié)構(gòu)中,一流的國民保健護(hù)理人員在無需離開病人監(jiān)護(hù)第一線的情況下,將得到40,000美金的年薪。新“超級護(hù)理員”級別的創(chuàng)建將使優(yōu)秀人員在不轉(zhuǎn)向管理型文案工作的情況下提高薪水成為可能。目前,國民保健護(hù)理員高年薪為28,000美金,條件是護(hù)理員自愿撤離第一線,而成為管理人員。由于這一奇怪現(xiàn)象,病人護(hù)理行業(yè)每年都會(huì)流失成百上千位經(jīng)驗(yàn)豐富且十分合格的護(hù)理員。
盡管英國33,200位國民保健護(hù)理員中僅有幾千人能合格,并獲得超過40,000美金的年薪,但平步青云之道和更簡化的評級制度將大大增加他們的薪水。政府聲明,新的簡化的事業(yè)結(jié)構(gòu)將用四個(gè)級別來代替現(xiàn)有的六個(gè)級別。護(hù)理員將從保健助理的身份起步,之后將升為注冊醫(yī)療師、高級注冊醫(yī)療師,后是高級顧問醫(yī)生。年薪40,000美金。
“護(hù)理員正在應(yīng)對來自現(xiàn)代化的挑戰(zhàn),”一位政府官員講到?!斑@些調(diào)整將有助于護(hù)理員改善其職業(yè)作用,給病人提供更好的服務(wù)。我們認(rèn)為,護(hù)理人員不應(yīng)為了高薪水而調(diào)入管理部門。理應(yīng)有一事業(yè)結(jié)構(gòu)使工作在病人保健第一線的護(hù)理員不因留在保健部門而在薪資方面處于不利地位?!?BR> 護(hù)理策略將囊括:準(zhǔn)許更加靈活的培訓(xùn)課程,為業(yè)已離開其本職工作而轉(zhuǎn)向兼職的合格護(hù)理員提供更多機(jī)會(huì)?;始易o(hù)理學(xué)院樂于接受這些改進(jìn)。高薪資水平與已提交給政府的數(shù)據(jù)相應(yīng)。

閱讀模擬題:
Top National Health Service(NHS)nurses will be able to earn$40,000 a year without leavingfrontline patient care in a modification to salary structures.New“supernurse”grades will be created to enable the best staff to increasetheir salaries without having to move into management desk jobs Currently the most senior NHS nurses can earn a maximum$28,000 a year unless they arewilling to withdraw from the frontline and become administrators.Hundredsof experienced and highly-qualified nurses are lost to patient care every yearbecause of this oddity·
While only a few thousand of Britain’s 332,000 NHS nurses will qualify for the$40,000·plussalary,fast.trackpromotion schemes and a simpler grading system will increase the pay of many more.The government announced that a new simplifiedcareer structure would see just four gradesreplacing the existing six.Nurses will begin their careers as healthcare assistants before moving up to registered practitioner grade,followed by senior registered practitioner and ultimately consultant practitionerand a$40,000salary.
“Nurses are rising to thechallenge of modernisation,”said a government official“These proposals will help them improve their professional role further andprovide a better service to Patients·We do not think mat in order to be paid more,nurses should have to move intomanagement·Nurses working at the sharpend of patient care should have a career structure which n0 longer penalises them for wanting to stay there.”
The NursingStrategy will include proposals to allowmore flexible training courses and Improve opportunities for qualified nurses who have left theprofession to return in part-time roles·The Royal College of Nursing welcomed the reforms.The top salary level falls into line with figures it hadpresented to ministers.
1、The newsystem will mostly benefit those who__________·
A.moveinto management
B.workon a part time basis
C.haveretired from the nursing job
D.have reached the top of the system
參考答案:D
參考解析:細(xì)節(jié)題。從文章第一段第二句話“enable the best staffto increase their salaries”得知,受益大的是級別高的護(hù)士。故選D。
2、Hundreds of experienced nurses are lost to patientcare every year because they__________·
A.dislikethe nursing job
B.aredissatisfied with their pay
C.arereplaced by“super nurses”
D.lackfurther training for the profession
參考答案:B
參考解析:細(xì)節(jié)題。從文章第一段第四句話“Hundreds of experienced and highly—qualifiednurses are lost to thepatient care each year because of this oddity”得知,保健護(hù)理人員是不滿足之前的低薪水,所以離開了護(hù)理第一線。故選B。
3、The newcareer structure is different from the existing one in its__________.
A.qualityof nurses’services
B.possibilityof a job transfer
C.opportunitiesfor promotion
D.simplicityof nurses’grades
參考答案:D
參考解析:細(xì)節(jié)題。從文章第二段第二句話“The government announced that anew simplified career structure would see just four grades replacingthe existing six.”得知,新規(guī)定的特點(diǎn)是簡化了護(hù)士的等級,由六級減為四級。故選D。
4、TheNursing Strategy will be adopted in order to__________.
A.providemore consultation to practitioners
B.encourageexperienced nurses to work part time
C.enablethe most experienced nurses to be paid more
D.promotethe most experienced nurses to management
參考答案:C
參考解析:推理題。由文中得知,新規(guī)定的目的就是增加護(hù)士的收入,故選C。
5、The RoyalCollege of Nursing __________.
A.proposedsimilar top salary for nurses
B.raisedthe management issue to ministers
C.suggesteda four-grade system for nurses
D.putforward the Nursing Strategy to ministers
參考答案:A
參考解析:細(xì)節(jié)題。從文章第四段第三句話“The top salary level falls into tine with figures it had presented to the ministers.”得知,皇家護(hù)理學(xué)院為護(hù)士提出的高工資與已提交給政府的數(shù)據(jù)保持一致。選項(xiàng)A是指為護(hù)士提供類似的高工資。故選A。
參考譯文:
在修正的薪金結(jié)構(gòu)中,一流的國民保健護(hù)理人員在無需離開病人監(jiān)護(hù)第一線的情況下,將得到40,000美金的年薪。新“超級護(hù)理員”級別的創(chuàng)建將使優(yōu)秀人員在不轉(zhuǎn)向管理型文案工作的情況下提高薪水成為可能。目前,國民保健護(hù)理員高年薪為28,000美金,條件是護(hù)理員自愿撤離第一線,而成為管理人員。由于這一奇怪現(xiàn)象,病人護(hù)理行業(yè)每年都會(huì)流失成百上千位經(jīng)驗(yàn)豐富且十分合格的護(hù)理員。
盡管英國33,200位國民保健護(hù)理員中僅有幾千人能合格,并獲得超過40,000美金的年薪,但平步青云之道和更簡化的評級制度將大大增加他們的薪水。政府聲明,新的簡化的事業(yè)結(jié)構(gòu)將用四個(gè)級別來代替現(xiàn)有的六個(gè)級別。護(hù)理員將從保健助理的身份起步,之后將升為注冊醫(yī)療師、高級注冊醫(yī)療師,后是高級顧問醫(yī)生。年薪40,000美金。
“護(hù)理員正在應(yīng)對來自現(xiàn)代化的挑戰(zhàn),”一位政府官員講到?!斑@些調(diào)整將有助于護(hù)理員改善其職業(yè)作用,給病人提供更好的服務(wù)。我們認(rèn)為,護(hù)理人員不應(yīng)為了高薪水而調(diào)入管理部門。理應(yīng)有一事業(yè)結(jié)構(gòu)使工作在病人保健第一線的護(hù)理員不因留在保健部門而在薪資方面處于不利地位?!?BR> 護(hù)理策略將囊括:準(zhǔn)許更加靈活的培訓(xùn)課程,為業(yè)已離開其本職工作而轉(zhuǎn)向兼職的合格護(hù)理員提供更多機(jī)會(huì)?;始易o(hù)理學(xué)院樂于接受這些改進(jìn)。高薪資水平與已提交給政府的數(shù)據(jù)相應(yīng)。

